Spain Magazine article about Calcamper

Lloguer d'autocaravanes a Barcelona

Una autocaravana de lloguer de Calcamper els ofereix la millor manera d'explorar Catalunya, la resta d'Espanya o creuar les fronteres.

Una autocaravana els ofereix la llibertat d'explorar diferents llocs i canviar de vista cada dia, el que els proporcionarà unes vacances memorables.

En només una setmana es poden passar uns dies de descans a la platja, fer una excursió a les muntanyes i visitar una de les moltes opcions culturals que ens envolten.

El lloguer d'una autocaravana amb Calcamper... és la manera perfecta de passar unes vacances fantàstiques.

Qui som?

Calcamper és un negoci familiar situat convenientment a Manresa, Bages, el cor de Catalunya, a prop de les quatre grans ciutats: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Ens dediquem a això perquè ens encanta aquesta manera de viatjar. No som un negoci gran i impersonal, la qual cosa ens fa diferents.

Llogui una autocaravana del Craig, l'Ascen, la Mia i l'Ella.

El nostre objectiu principal és aconseguir que unes vacances en autocaravana siguin fàcils, divertides i accessibles a tothom, de manera que descobreixin el plaer de controlar completament les seves vacances i vulguin llogar una autocaravana de nou.

Per això intentem aportar les nostres experiències adquirides al llarg dels anys per tal d'oferir la mateixa qualitat de servei que a nosaltres ens agradaria rebre.

Si vol saber més coses sobre nosaltres i sobre com va sorgir Calcamper pot llegir un article publicat recentment sobre nosaltres a Spain Magazine, una publicació del Regne Unit.

Per què fer el lloguer d'una autocaravana amb nosaltres?

 • propers

  ... no ens hem oblidat que es tracta de passar-s'ho bé

 • honestedad

  ... no hi ha extres amagats

 • especialistes

  ... només lloguem autocaravanes

 • flexibilitat

  ... fem tot el possible per acomodar-nos als seus plans

 • fiabilitat

  ... les nostres autocaravanes passen una revisió completa cada 15000km

 • comoditat

  ... dutxa, calefacció, llits dobles

hidden